Om oss

Vi sätter kunden i fokus

Välkommen till Golvslipningsexperterna. Vi är ett företag som erbjuder allt inom bygg- och installationer. Vårt huvudsakliga fokus ligger på golv, måleri och snickerier av alla slag. Vi sätter alltid kunden i främsta rummet och vi ser alltid till att upprätta en god kommunikation i samband med att vi anlitas för ett uppdrag. Det leder till färre missförstånd och det leder till att du som kund blir delaktig och involverad i projektet - en självklarhet för oss. Du betalar för en tjänst som sker hemma hos dig. Givetvis ska du känna att du blir uppdaterad, kan ställa frågor och att du kan följa utvecklingen steg för steg till det färdiga resultatet.

Vi växer hela tiden och detta är en direkt följd av att vi alltid lämnar efter oss jobb av högsta kvalitet. Det ger ringar på vattnet. En nöjd kund rekommenderar oss vidare och vi kan med stolthet peka på att vi har en stor referensbas som vi gärna sätter dig i kontakt med.

barnfamilj på sin nyslipade altan

Prisvärda lösningar av högsta kvalitet

Vi är inte den billigaste byggfirman i Stockholm, men vi erbjuder alltid schyssta och rimliga priser. Att betala för jobb som håller i längden är en investering som verkligen lönar sig. Givetvis så jobbar vi under ansvarsförsäkring och givetvis så kan du som privatperson använda ditt rot-avdrag om du anlitar oss.

Storleken på jobbet spelar ingen roll. Vi åtar oss alla uppdrag med samma entusiasm och med samma tydliga fokus: att ge ett högkvalitativt, säkert och snyggt resultat som kunden blir nöjd med. Hittills har vi lyckats väldig väl och vi ser ljust på framtiden.

Vi hoppas att du blir en av de nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare till andra. Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen till K3 Gruppen!

Ditt byggföretag i Stockholm