Övriga tjänster

Ett mångsidigt företag för allt inom bygg

Vi är ett företag inom bygg- installation som erbjuder alla tänkbara tjänster inom dessa områden. Vårt fokus ligger på kvalitet och kostnadseffektivt. I kombination med vår stora - och breda - kompetens så kan vi alltid erbjuda våra kunder prisvärda lösningar som håller i längden. Vår bransch är konkurrensutsatt och enligt oss så är kvaliteten på jobbet det som fäller avgörande. Det kommer alltid att finnas något företag som erbjuder lägre priser än vad vi gör - frågan är vad man får för pengarna?

Vårt mål är att ge en heltäckande lösning, till ett rimligt pris och där du som kund verkligen får glädje av det färdiga resultatet. Genom åren har vi skaffat oss flertalet referenser som står redo att rekommendera oss. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa så att du kan skaffa dig en bättre bild av hur vi jobbar och vad du kan förvänta dig av oss.

Du kan anlita oss för såväl mindre uppdrag - som att slipa altan - som för större sådana. Vi har F-skatt och det innebär att du som privatperson kan använda ditt Rot-avdrag i samband med att du anlitar oss. Vi drar beloppet - som motsvarar 30% av den totala kostnaden för arbetet - redan på fakturan och vi sköter all kontakt med Skatteverket. Säg bara till innan så ordnar vi allt. Även företag, BRF:er och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss.

altan

Golv, måleri och installationer

Vad behöver du då ha hjälp med? Vi tänkte räkna upp ett litet axplock av vilka tjänster vi erbjuder. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss ändå - det är troligt att vi kan hjälpa dig oavsett. Gäller det bygg eller installationer så klarar vi det mesta och vi gör det till rimliga priser och där du får ett högkvalitativt slutresultat att njuta av.

  • Snickeri. Vi kan hjälpa till med det mesta inom snickerier, men ska vi titta till det som vi specialiserat oss på så handlar det om följande saker: Platsbyggda garderober, altanbyggen och renodlande köksrenoveringar. Alla dessa uppdrag har gemensamt i att de utgår från kundens önskemål, behov och krav. Vi vet att alla har olika förutsättningar i sina bostäder och att vi därför också får lite annorlunda uppdrag att hugga tänderna i. Att platsbygga har blivit en populär lösning som maximerar den yta man har till förfogande. Vi har lång erfarenhet av detta och vi älskar att jobba nära våra kunder i dessa frågor. Att bolla ideér och ta fram ritningar är utmanande och inspirerande. Gäller det exempelvis en köksrenovering så kan vi hjälpa dig från start till mål. Detta som en följd av att vi kan erbjuda totalentreprenad. Genom det slipper du alla mellanhänder vilket ger ett snabbare, effektivare, säkrare och mer kostnadseffektivt arbete.

  • Måleri. Vi kan hjälpa dig med måleriarbeten inomhus såväl som utomhus och vi gör detta med samma stora noggrannhet. Vi fäster stort fokus på förberedelse och grundjobb då detta är det som avgör det färdiga resultat. Samtliga våra målare äger en känsla för detaljer och vår långa vana ger dig ett perfekt jobb. Detta oavsett om det handlar om att måla en fondvägg, måla om fasaden eller fräscha upp fönstren, köksluckorna eller dörrarna.

  • Golvslipning och golvläggning.  Vi erbjuder både golvslipning och golvläggning. En golvslipning i vår regi sker med marknadens bästa maskiner och med en stor erfarenhet och kunskap. Vi jobbar alltid effektivt och vi kan slipa alla golv som äger den möjligheten. All golvslipning är absolut dammfri och i tjänsten inkluderas även ytbehandling. Gällande den så kan du vara med och påverka golvets karaktär och göra förändringar gällande exempelvis färg, glans och styrka. Vi hjälper dig gärna och kommer med råd i denna viktiga fråga. Gällande golvläggning så åtar vi oss alla tänkbara uppdrag - från massiva trägolv vidare till finare parkettgolv. Vi har vana av hundratals olika mönster av parkettgolv och vi bidrar mer än gärna med inspiration om du känner dig osäker på vad du verkligen vill ha. All golvläggning sker med största noggrannhet och där fokuset ligger på ett snyggt, hållbart resultat.

  • El och installation. Det finns tydliga regler gällande elektricitet och installationer. Som lekman är man ytterst begränsad kring vad man får- och inte får göra. Detta av den enkla anledningen att el är livsfarligt och att man måste ha kunskapen för att hantera dessa frågor. En felinstallation kan innebära livsfara och detta både för stunden och på sikt - med tanke på brandrisken. Vi har behöriga elektriker i vårt team och vi kan åta oss alla tänkbara uppdrag - stora som små. Vi kan sköta alla tänkbara installationer, vi kan hjälpa dig att skapa ett säkrare hem genom att jorda uttagen och vi kan hjälpa dig att sätta spotlights i köket eller hallen. En annan sak som vi erbjuder är att dra om elen i villor. Har du köpt en äldre villa så bör du kontrollera skicket på elsystemet. Vi kan hjälpa dig med detta och vid behov även dra om alla ledningar och kablar. Vi ger dig en säkrare, mer kostnadseffektiv bostad.

  • Badrumsrenovering. Drömmer du om ett nytt badrum? Vi hjälper dig från start till mål. Vi erbjuder totalentreprenad och det innebär att vi sköter allt från rivning, kakling, installationer och allt inom VVS. Badrummet är idag en plats som ger oss den avslappning och det lugn vi behöver i vår stressiga vardag. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och vi är gärna med och planerar kring hur din framtida lösning ska se ut. Kontakta oss för en kostnadsfri offert där vi tittar närmare på vilka förutsättningar ditt badrum har så sätter vi igång att ta fram olika förslag. Vi jobbar alltid effektivt och säkert där fokus på detaljerna är i främsta rummet: ditt framtida badrum ska vara hållbart och estetiskt tilltalande. Och, det ska vara anpassat mot dina önskemål, behov och din egen stil.

Heltäckande leverantör av bygg- och renoveringstjänster